Begejstring og frustration - Første undervisning dag på DigiTEK

Et helt nyt univers åbner sig. Hvordan og hvorfor bruge de digitale teknologier i undervisningen når man er Erhvervsskole ærer. Første digitale eksperiment. Opret en blok og skriv en præsentaion af en af dine medstuderende (og så kan jeg jo finde ud af det med gadgets og lignende senere...):

Jannie, underviser EUD elever på hovedforløbet i privat administation på Niels Brock. Rent faktisk er hun ikke bare underviser - de er på hendes arbejde ved at lægge undervisnigen om så de bliver undervisningskonsulenter istedet for lærere og hun er en af pionererne. I fremtiden skal alt undervisnings materiale ligge elektronisk og lærerne skal failitere læring. Jannie har en spændende baggrund. Hun er uddannet i detail branchen (tøj) fra Niels Brockog fortsatte derefter til kontor arbejde hvor hun blandt andet var 12 år i PFA pension, hvor hun var ledelseskoordinator. Havde aldrig overvejet at blive lærer men blev headhuntet og prøvede det af - og da der så blev en ledig stilling slog hun til. Jannies styrker er at hun har let ved at omgås andre og derfor blidt kan presse dem til at yde lidt ekstra og prøve noget nyt af. Hendes personlige læringsmål er at blive endnu bedre til at inddrage de digitale muligheder i hendes arbejde som uddannelseskonsulent.

Nu håber jeg bare jeg kan følge med. Gad vide hvad jeg er mest nervøs for - at lære alt det nye eller grave ned teorien.

Det bliver helt sikkert et udbytterigt modul det her DigiTEK.

Kommentarer

Populære opslag